Slots app ar reālu balvas

sia

Kā Big Game – lielākais ASV azartspēļu notikumi gadā – unrolls, pirmais ASV daudzkanālu sporta spēļu tīkla VSiN (Vegas Statistika un Informācijas Tīkls) būs gatavojoties sākt ar palīdzību divus sporta mediju leģendas slots app ar reālu balvas. Set a custom studio būvēts iekšā totalizatora Dienvidu Punkts Vegas, VSiN būs drīz nogādāt jaunumus, statistiku un analīzi, kas no leģendārā sportscasters un oddsmakers, lai visas sporta un derību entuziasti slots app ar reālu atlīdzību. Saskaņā ar sludinājumu, tīkla, kas pirmo reizi sniedz "objektīvu" informāciju un ekspertu analīzi, izmantojot vairākus kanālus, tostarp sociālos plašsaziņas līdzekļus, tiešraide, internetā, radio un mobilajām tehnoloģijām pot zelta nišas. Oficiālais atklāšanas datums ir noteikts par šī februāris 27th, bet tā pirmais raidījums būs tiesības pirms Superbowl, pie 3PM ET/pusdienlaiks PT svētdien, 5. februārī, kurā tiks izvietots ESPN leģenda Brent Musburger. Musburger būs arī virsraksts tīkla, pa citu sportscasting ikona Al Bernstein, kuriem abiem būs regulāri rīkojam to pašu rāda. Bernstein šovs ilgs no 3-5 PM ET/pusdienlaiks-2PM PT katru dienu, bet Musburbger notiks uz dienas izrādi no 6-8 PM ET/3-5PM, PT, ceturtdienas līdz pirmdienai sia. Gan sportcasters tiks apvienotas vairākas pazīstamas oddsmakers, tostarp Chris Andrews, Vinny Magliulo un Jimmy Vacaro, sniegt ekskluzīvu informāciju un atziņas, kas nebūs pieejama citur.
Tīkla sniegs arī sortimenta izvēli, lai atbilstu katra skatītāja derību stilu un tās redkolēģijas arī citus nozares veterāni, piemēram, Matt Youmans un Norm Clarke. Komentējot šo sludinājumu, Brian Musburger, Brent ir brāļa un priekšsēdētājs VSiN, teica, ka viņi bija saviļņots būt apvienojot šādu komandu, kas var "ilustrē leģitimitāti un zinātne" tirgū, viņš saka, lai līdz šim ir bijis "zem-maļ". pot of gold slot machine near me.